Kursi Kantor Kulit Putih Kab

Kita minangka produsen lan pemasok khusus ing produksi kursi kantor kulit putih sing berkualitas. Produk kasebut duwe sawetara sertifikasi tes standar internasional, desain reclining multi-fungsi, lan kualitas terjamin.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Kantor

1. Katrangan Kursi Kantor Kulit Putih

Iki kursi kantor kulit putih. Kurva sandaran kita dirancang miturut kurva awak manungsa. Kanthi cara iki, permukaan kursi lan punggung kita bisa pas. Bobot awak manungsa bisa tiba ing macem-macem bagean kursi. Lungguh dawa ora bakal nyebabake nyeri punggung. Bahan kulit asli cocog kanggo kursi sing berkualitas, disenengi kanggo penampilan sing mewah, rasa nyaman lan daya tahan sing apik. Lan kita banget ketat ing pilihan saka kulit asli. Mung kanthi cara iki bisa digawe kursi kantor kulit dhuwur. Kursi kantor kita uga gampang banget kanggo cocog karo meja. Gaya sing prasaja lan mewah asring bisa nggawe ruang kantor manajer luwih ringkes lan bisa.

 

2. Detail Produk Kursi Kantor Kulit Putih

Jeneng Produk: kursi kantor kulit putih

​Material: kulit​

​Headrest: Ergonomis headrest

Mburi: Latar mburi ergonomis kanthi ireng dilapisi ABS berkualitas tinggi  

Kursi: Bantal pelepas tekanan kanggo nyuda kesel.

​Dasar: 350mm Sikil paduan aluminium nyedhiyakake tampilan sing apik lan modern.

Sandaran tangan: Sandaran tangan empuk paduan aluminium kanthi desain mlengkung

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 72*61*108-118cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 220PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Putih

 

3. Tes Kursi Kantor Kulit Putih

Penguji bakal ngetrapake beban dinamis menyang kursi kanggo simulasi gerakan, rotasi lan gerakan karyawan ing kursi. Tes beban dinamis digunakake kanggo netepake kekuwatan struktural lan stabilitas kursi sajrone kegiatan karyawan.

 

 Kursi Kantor

 

4.​ Cathetan Produksi Kursi Kantor Kulit Putih

1. Pemotongan sing tepat kanthi teknologi digital.

2. Nyetel kanthi akurat nyenyet jahitan miturut kekandelan kulit

3. Pesthekake ukuran aksesoris lan stabilitas perakitan.

4. Aja nggawe ombak ing rincian pinggir proses kulit.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

 Pemasok Kursi Kantor Kulit Putih

 CE

 

Kursi Kantor Kulit Kab

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode