Kursi Kantor Kulit Tan

Produsen profesional lan pemasok kursi kantor kulit tan berkualitas tinggi, fokus ing desain ergonomis, produk kasebut wis lulus sawetara tes standar internasional, lan kualitas lan layanan sawise-sales dijamin.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Kantor Kulit Kab

1. Katrangan Kursi Kantor Kulit Tan

Iki kursi kantor kulit coklat. : Bahan kulit asli nduweni permeabilitas udara sing apik lan bisa nyetel kelembapan supaya perabotan tetep garing lan nyaman ing macem-macem musim. Kajaba iku, kursi ergonomis kulit bisa nyuda tekanan ing bangkekan, balung mburi lan bokong, lan nyuda rasa ora nyaman amarga lungguh suwe. Ngurangi stres fisik ndadekake karyawan luwih nyaman sajrone proses kerja lan luwih motivasi kanggo nindakake pakaryan. Bahan kain lan spons diprodhuksi nggunakake proses produksi sing ramah lingkungan kanggo nyuda dampak lingkungan. Iki ora katon nambah rasa seneng karyawan. Ing tataran pungkasan produksi kursi kantor, kabeh produk rampung bakal liwat pengawasan kualitas ketat. Pemriksaan iki mesthekake yen saben bagean saka kursi nganti standar lan bebas saka cacat. Sawise ngliwati pemeriksaan kualitas, kursi kantor bakal dikempalken lan siap didol.

 

2. Detail Produk Kursi Kantor Kulit Tan

Jeneng Produk:kursi kantor kulit tan

​Material: kulit​

​Headrest: High density Neck-rest fitur

Mburi: Desain sing apik lan modern kanggo ngunggahake ruang kerja.

Kursi: Dhukungan cangkang jok plastik, Busa cetakan kanthi kapadhetan dhuwur tanpa bubuk+ Rampung kulit asli premium.

Dasar: 350mm Sikil paduan aluminium nyedhiyakake platform sing aman lan dipercaya.

Sandaran tangan: pp Frame kanthi umpluk cetakan kapadhetan dhuwur.

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 52*56*115-120cm kursi: 50*52mm mburi: 74*50mm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 220PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Tan

 

3. Pengujian Kursi Kantor Kulit Tan

Penguji bakal nyimulake postur karyawan sing beda-beda ing kursi, kayata lungguh mujur, miring, ngaso sikil, lsp. Dheweke ngevaluasi kursi kanggo kepenak lan dhukungan ing posisi sing beda-beda kanggo mesthekake yen kursi kasebut nyedhiyakake posisi sing pas. nyokong.

 

 Kursi Kantor Kulit Tan

 

4. Nota produksi Kursi Kantor Kulit Tan

1. Priksa manawa ukuran lan wujude nyukupi syarat. Priksa bagean sing dipotong kanggo cacat.

2. Nalika njahit, jahitan kudu tetep rapi, lan ora ana masalah kayata nyebrang utawa knotting.

3. Nalika ngrakit prabot, priksa rincian nalika proses perakitan.

4. Nalika skinning, manungsa waé manual kudu mbayar kanggo nggawe sudhut alus lan ayu.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

 Pemasok Kursi Kantor Kulit Tan

 iki

 

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode