Kursi Kantor Kulit Modern

Kita minangka produsen lan pemasok khusus ing produksi kursi kantor kulit modern. Produk kasebut utamane digawe saka bahan kulit, fokus ing ergonomis lan kenyamanan, ngontrol kualitas produk kanthi ketat, lan ngupayakake kesempurnaan ing rincian lan penampilan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Kantor Kulit Kab

1. Katrangan Kursi Kantor Kulit Modern

Iki kursi kantor kulit modern. Kulit asli sing berkualitas rendah utawa kulit sing ora dirawat kanthi cukup bisa ngganggu kulit, nyebabake gatal, eritema, lan gejala sing ora nyenengake. Kulit asli kita diproses sacara ilmiah. Ngilangi alergen. Ayo konsumen njagong ing ease. Kebutuhan fisiologis inti saka buruh kantor biasa yaiku pangopènan otot pinggul. Kursi ergonomis biasane duwe fungsi dhukungan lumbar kanggo mbantu njaga kurva fisiologis normal saka utomo lumbar, nyuda beban ing otot lumbar, lan nyegah rasa ora nyaman lan ciloko. Desainer kita supaya kursi luwih stabil ing negara miring. Standar tes mriksa sawetara sudut miring, sudut maksimal lan minimal sing bisa diiringake nalika tetep stabil. Kursi ngirim ora miring ngluwihi amba tartamtu kanggo ngindhari risiko tipping liwat. Ing wektu sing padha, wektu tes sing cukup bisa digunakake tanpa kuwatir babagan risiko kinerja kursi sawise nggunakake jangka panjang.

 

2. Detail Produk Kursi Kantor Kulit Modern

Jeneng Produk: kursi kantor kulit modern

​Material: kulit​

​Headrest: headrest ergonomis nyaman karo finish kulit.

​Mburi: Desain sandaran telung bagean

Kursi: U-shape plush lan alus kanggo pengalaman lungguh nyaman.

Basis: Sikil paduan aluminium direkayasa supaya bisa digunakake saben dina.

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 52*56*105-115cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 280PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Modern

 

3. Tes Kursi Kantor Kulit Modern

Tes abrasi uga kalebu penilaian kinerja reresik kursi. Penguji bakal simulasi cara reresik umum, kayata wiping, ngumbah, etc., kanggo verifikasi apa kursi bakal nandhang karusakan materi utawa karusakan lumahing sak proses reresik.

 

 Kursi Kantor Kulit Modern

 

4. Catatan produksi Kursi Kantor Kulit Modern

1. Nalika nglereni, gunakake grafis komputer kanggo nggambar wangun kain kanthi akurat.

2. Sajrone proses jahitan, sikil tekanan jahitan kudu digunakake kanthi wajar kanggo nyegah kerut kain.

3. Kanggo ngrakit kursi, karya tangan lan piranti kudu digabung. Nyegah alat supaya ora ngrusak rincian.

4. Kanggo njamin stabilitas proses kulit kursi, saben wong kudu njaga gaya tarik sing padha ing kulit.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

 Kursi Kantor Kulit Modern

 Kursi Kantor Kulit Modern

 

Kursi Kantor

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode