Kursi Kantor Kulit Putar

Kita minangka pabrikan lan grosir kantor kursi putar kulit ing China. Bahan kulit nggawe tampilan kursi sing luwih mewah. Ing wektu sing padha, kita menehi perhatian marang desain kursi ergonomis, ngidini pangguna ngalami postur lungguh sing nyaman.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Kantor Kulit Kab

1. Katrangan Kursi Putar Kulit Kantor

Iki kantor kursi putar kulit. Kenyamanan minangka pertimbangan penting ing desain kursi iki. Kursi lan mburi digawe saka bahan sing canggih lan dirancang kanthi ergonomis kanggo nyedhiyakake dhukungan serbaguna kanggo pangguna. Kurva kursi sing sithik pas karo kurva awak manungsa, njamin postur lungguh sing nyaman lan alami, lan sampeyan ora bakal kesel sawise nggunakake jangka panjang. Desain sing mlengkung ing mburi mbantu njaga postur tulang belakang sing bener lan kanthi efektif nyuda tekanan ing mburi. Kajaba iku, bahan ambegan ndadekake pangguna kelangan ing dina panas. Ing wektu sing padha, bahan ngisi kanthi kapadhetan dhuwur lan dhuwur-rebound nambah kenyamanan kita. Ana akeh spons sing ora tahan lemes, lan elastisitas bakal suda sawise sawetara wektu panggunaan, saengga ora bisa ndhukung tekanan awak manungsa. Mulane kita milih spons kualitas dhuwur. Kursi sing becik uga kudu dilengkapi sistem pendukung dinamis, apa sing condong maju, mundur, utawa miring, kursi kasebut bisa adaptasi kanggo njaga keseimbangan lan stabilitas awak.

 

2. Detail Produk Kursi Putar Kulit Kantor

Jeneng Produk: kantor kursi putar kulit

​Material: kulit​

​Headrest: Headrest with anti-pressure design

​Mburi: Sandaran gesper tarik alus.

Kursi: Dirancang nganggo serat alus kurva sing lembut kanggo nyuda tekanan ing sendi pinggul.

​Basis: dhasar digawe saka paduan aluminium kelas premium kanggo kekuatan.

Sandaran tangan: Sandaran tangan katutup kanthi saklar kontrol lan bantalan empuk.

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 70*61*110-120cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 188PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Putar

 

3. Tes Kantor Kursi Putar Kulit

Kinerja anti-fouling saka kain uga minangka indikator penting sing kudu dites. Penguji nyimulasi noda umum, kayata cipratan banyu, noda lenga, lan sapiturute, kanggo ngevaluasi resistensi noda kain lan gampang diresiki.

 

 Kursi Kantor Kulit Putar

 

4. Catatan produksi Kursi Putar Kulit Kantor

1. Kanggo kain sing abot utawa bagean sing ditumpangi pirang-pirang lapisan, sampeyan bisa nggunakake benang timbal kanggo nuntun arah threading benang pindho sadurunge jahitan kanggo mesthekake yen garis jahitan ora nyimpang.

2. Ing puteran, area panutup bahan kulit bisa ditambah kanthi tepat kanggo mesthekake yen ora ana kerut utawa retak nalika ngowahi.

3. Nggunakake metode pemeriksaan sampling kualitas, sampel dipilih kanthi acak saka kumpulan produksi kanggo dipriksa.

 

 Pabrik Kantor Kursi Putar Kulit

 SERTIFIKAT

 

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode