Kursi Meja Kulit Kanthi Roda

Utamane digawe saka bahan kulit, kita minangka produsen lan grosir kursi meja kulit kanthi roda ing China. Penampilan kursi kasebut mewah lan mulya, lan desaine cocog karo ergonomis, nyedhiyakake rasa lungguh sing nyaman lan ngidini para konsumen seneng pengalaman kantor sing berkualitas.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Meja Kulit Kab

1. Katrangan Kursi Meja Kulit Kanthi Roda

Iki kursi meja kulit karo rodha. Kursi kulit asring katon minangka pilihan furnitur sing paling dhuwur lan mewah, mula nggunakake kursi kulit ing kantor bisa nambah gambar profesional lan rasa kantor. Lingkungan kerja sing nyaman lan kursi sing nyaman nambah kepuasan, produktivitas lan motivasi karyawan. Supaya konsumen duwe pengalaman sing luwih sampurna. Proses sing ketat, kalebu inspeksi, uga nambah kemasan. Ing njero paket dibantu karo busa sing cocog kanggo nyegah impact. Kita bakal nggunakake ukuran lan struktur sing cocog kanggo nggawe kursi gampang digawa lan disimpen. Iki ngemas kursi kantor dadi paket sing kompak, ngirit ruang lan gampang dilebokake lan diatur ing toko utawa gudang. Kajaba iku, kenyamanan kursi minangka tujuan nilai sing paling digoleki. Kabeh kursi kita nggunakake umpluk dhuwur. Kinerja spons dikontrol kanthi ketat.

 

2. Detail Produk Kursi Meja Kulit Kanthi Roda

Jeneng Produk: kursi meja kulit kanthi roda

​Material: kulit​

Headrest: Sandaran kepala sing mewah lan nyaman

Mburi: Kapadhetan dhuwur dibentuk

Busa tanpa wêdakakêna + Cangkang njero PP+ Rampung kulit asli Premium, Punggung ditata nganggo ireng dilapisi ABS kualitas dhuwur  

Kursi: Lengkungan bantal nyedhiyakake relief pinggul lan postur sing luwih apik.

​Dasar: 350mm nduwe desain dhasar paduan aluminium sing nyenengake kanthi estetis.

Sandaran tangan: Sandaran tangan lan bantal kursi iku siji, cocog karo wangun awak.

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 71*59*108-118cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 230PCS

 

 Kursi Meja Kulit Kanthi Roda

 

3. Tes Kursi Meja Kulit Kanthi Roda

Tes handrail uga kalebu mriksa safety handrail. Tester mriksa armrests kanggo sudhut cetha utawa protrusions sing bisa nyegah karyawan saka ciloko nalika nggunakake.

 

 Kursi Meja Kulit Kanthi Roda

 

4. Cathetan produksi Kursi Meja Kulit Kanthi Roda

1. Sadurunge nggunakake mesin jahit crochet, priksa manawa tegangan benang mesin jahit crochet lan posisi jarum crochet wis disetel kanthi bener.

2. Ndandani kulit ing tengah posisi kursi, banjur alon-alon alon-alon mubeng kanggo mesthekake yen kabeh permukaan kulit rata.

3. Nindakake tes gerakan ing aksesoris sing bisa diatur, kayata sandaran tangan, sandaran tangan, kursi putar, lsp., kanggo mesthekake yen piranti kasebut stabil, fleksibel lan nyukupi syarat desain.

 

 Kursi Meja Kulit Kanthi Pabrik Roda

 SERTIFIKAT

 

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode