Kursi Kantor Kulit Coklat

Minangka Produsèn lan Supplier saka kulit coklat kursi kantor, kita utamané fokus ing bahan kulit, mbayar manungsa waé kanggo stabilitas lan comfort saka kursi, desain karo estetika modern minangka guide, lan mbayar manungsa waé kanggo cocog rincian produk lan kantor sakabèhé. lingkungan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Katrangan Kursi Kantor Kulit Coklat

Iki kursi kantor coklat kulit. Sanajan kursi kulit relatif larang, daya tahan lan kualitas dhuwur bisa nggawe investasi jangka panjang lan bermanfaat. Materi lan tekstur saka kursi kulit ndadekake katon luwih dhuwur lan kualitas dhuwur ing tampilan, lan luster lan tektur alus nggawe wong aran majeng visual lan tactile kenikmatan. Spons dhuwur-rebound saka kursi uga sensitif suhu lan mboko sithik bisa adaptasi karo kurva awak miturut suhu awak, nyedhiyakake dhukungan sing luwih pribadi. Kalebu tekanan bantal ing sikil uga bisa dikontrol kanggo perasaan sing cocog. Hardware kursi nduweni daya tahan sing dhuwur lan bisa tahan panggunaan jangka panjang tanpa gampang rusak utawa longgar. Iki minangka inti saka kualitas lan safety kabeh kursi. Iki kalebu sasis lan macem-macem konektor. Hardware saka kursi iku balung kursi. Iki minangka basis paling penting kanggo urip layanan kursi.

 

2. Detail Produk Kursi Kantor Kulit Coklat

Jeneng Produk: kursi kantor coklat kulit

​Material: kulit​

​Headrest: Headrest kanggo pengalaman lungguh sing luwih apik

Mburi: Profil ramping kanggo fungsi ngirit ruang bali.

Kursi: Bantalan kursi sing berkilau lan tanpa gesekan.

​Basis: basis alloy aluminium tahan kanggo mlengkung lan mlengkung.

Sandaran tangan: Sandaran tangan mulus lan bantal kursi, adaptasi karo kontur awak.

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 72*60*106-116cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 250PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Coklat

 

3. Tes Kursi Kantor Kulit Coklat

Sajrone tes komponen mekanik, penguji uga mriksa bahan sing digunakake ing komponen kasebut. Dheweke ngevaluasi bahan kanggo kualitas lan daya tahan kanggo mesthekake komponen mekanik bisa tahan kaku panggunaan saben dina.

 

 Kursi Kantor Kulit Coklat

 

4. Nota produksi Kursi Kantor Kulit Coklat

1. Pengalaman minangka kunci kanggo ningkatake efisiensi. Swara wektu, sampeyan bakal nemokake dhewe dadi luwih trampil lan efisien ing nglereni Furnitur.

2. Sawetara bahan gampang ditekuk. Ati-ati aja nganti corak utawa deform kain nalika njahit, sing bisa mengaruhi straightness garis.

3. Pesthekake yen kursi wis diresiki sadurunge dikemas kanggo nyegah bledug, reregetan utawa kelembapan nempel ing permukaan perabot lan mengaruhi tampilan lan kualitas.

4. Nalika nggawe kulit, gunakake paku bedhil sing kualitase kurang utawa ora cocog, sing bisa nyebabake paku bedhil rusak nalika digunakake, mula priksa kualitas kuku bedhil.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

 Pemasok Kursi Kantor Kulit Coklat

 SERTIFIKAT Kursi Kantor Kulit Coklat

 

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode