Kursi Kantor Kulit Asli Kab

Produsen khusus ing produksi lan nyedhiyakake kursi kantor kulit asli sing berkualitas. Wis lulus tes standar internasional. Desain produk multi-fungsi lan reclining, lan kualitas dijamin.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Kantor Kulit Kab

1. Katrangan Kursi Kantor Kulit Asli

Iki kursi kantor kulit asli. Prinsip bionik S-shaped, desain bungkus ing loro-lorone. Iki bisa luwih ndhukung mburi lan nglindhungi utomo. Kain digawe saka kulit sapi sing diimpor, lan kulit sapi digunakake minangka bahan lapisan ndhuwur, sing nduweni elastisitas lan kateguhan sing apik banget. Supaya kursi luwih awet. Coba pakulinan konsumen nggunakake kursi. Tekanan impact luwih penting tinimbang tekanan statis. Amarga wong wis biasa ngadeg munggah kursi. Iki ndadekake kita menehi perhatian khusus kanggo dhukungan saka sikil kursi nalika nggawe kursi. Bahan kursi kasebut plastik anyar. Bantalan beban bisa lulus liwat tes. Kursi kantor modern iki katon apik banget. Kanthi garis alus lan asri. Ayo wong langsung duwe rasa tingkat dhuwur saka pengalaman kantor.

 

2. Detail Produk Kursi Kantor Kulit Asli

Jeneng Produk: kursi kantor kulit asli

​Material: kulit​

Headrest: Headrest berlapis

Mburi: Dhukungan lumbar berkontur kanggo tulang belakang sing sehat.

Kursi: Kursi materi sing sensitif suhu kanggo kenyamanan sing tetep.

​Dasar: 350mm Dasar alloy aluminium njamin dhasar sing kuwat.

Sandaran tangan: Sandaran tangan alus mlengkung sing digawe saka paduan aluminium sing entheng.

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 72*61*108-118cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 220PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Asli

 

3. Tes Kursi Kantor Kulit Asli

Evaluasi asil tes: Sawise tes rampung, penguji bakal ngevaluasi apa kursi wis lulus tes kekuatan adhedhasar data pengamatan lan pangukuran sing nyata. Mung kursi sing lulus kabeh tes beban tanpa masalah struktural sing dianggep bisa ditampa.

 

 Kursi Kantor Kulit

 

4.​ Cathetan Produksi Kursi Kantor Kulit Asli

1. Miturut gambar desain lan dimensi furnitur, atur bahan kanthi wajar kanggo nyuda sampah.

2. Cara jahitan kalebu jahitan lurus, jahitan rata, overlock, overlock, lsp. Cara jahitan sing beda-beda cocog kanggo bahan lan lokasi jahitan sing beda.

3. Sadurunge ngrakit furnitur, nyiapake gambar lan instruksi sing rinci.

4. Sadurungé dikuliti, lumahing sing ora rata bisa diampelas utawa diisi.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

 Pemasok Kursi Kantor Kulit Asli

 SERTIFIKAT Kursi Kantor Kulit Asli

 

Kursi Kantor

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode