Kursi Kantor Kulit Sintetis Kab

Kita minangka pabrikan khusus ing produksi kursi kantor kulit palsu sing berkualitas. fokus ing desain ergonomis, lulus sawetara tes standar internasional, kualitas dijamin, lan layanan sawise-sales dijamin.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Kantor Kulit Kab

1. Katrangan Kursi Kantor Kulit Imitasi

Iki kursi kantor kulit imitasi. Kursi kulit asring menehi ruang rasa kamulyan, kemewahan lan keanggunan, supaya nimbang cocog karo lingkungan kantor modern, tradisional utawa Eropah. Mesthekake konsistensi saka gaya sakabèhé, supaya spasi katon manunggal lan harmonis. Kenyamanan lan ergonomis saka kursi kantor penting banget. Sajrone proses produksi, kita nindakake sawetara tes kanggo mesthekake yen kursi nyedhiyakake dhukungan sing apik lan posisi lungguh sing nyaman. Tes kasebut bisa uga kalebu posisi lungguh lan tes distribusi tekanan saka dhukungan mburi. Saliyane ningkatake kenyamanan, perhatian uga kudu dibayar kanggo kualitas bahan ngisi. Kualitas spons gumantung saka kapadhetan, elastisitas lan daya tahan. Spons kualitas dhuwur umume duwe kapadhetan sing luwih dhuwur, tegese duwe sel spons luwih akeh, sing luwih apik kanggo nahan bentuk lan menehi dhukungan. Pungkasan, pakaryan sing apik minangka inti saka kursi kita. Apa sampeyan ndeleng wangun sakabèhé saka kadohan, utawa ndeleng rincian saka cedhak.

 

2. Detail Produk Kursi Kantor Kulit Imitasi

Jeneng Produk:kursi kantor kulit imitasi

​Material: kulit​

Headrest: busa nyaman kanggo sirah lan gulu.

​Mburi: Dhuwur Anatomi shaped backrest kanggo dhukungan sing luwih apik.

Kursi: Dasar sing ndhukung kanggo distribusi bobot sing rata.

​Dasar: 350mm Aluminium Alloy

Sandaran tangan: pp frame  

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 52*56*115-120cm kursi: 50*52mm mburi: 74*50mm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 220PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Imitasi

 

3. Tes Kursi Kantor Kulit Tiruan

Asil tes dinamis uga bisa menehi referensi kanggo produsen kanggo nambah lan ngoptimalake desain kursi kantor kanggo nyukupi syarat postur lan kabutuhan penyesuaian karyawan sing beda-beda.

 

 Kursi Kantor Kulit Imitasi

 

4. Cathetan produksi Kursi Kantor Kulit Tiruan

1. Sajrone nglereni lan pangolahan pinggiran, care kudu dijupuk kanggo nglindhungi lumahing materi supaya goresan utawa karusakan.

2. Kanggo bagean kursi ukuran gedhe, sawetara jahitan bisa uga dibutuhake, lan posisi jahitan kudu cukup direncanakake.​

3. Nalika ngrakit, mbayar manungsa waé menyang pinggiran Gamelan saka rincian, lan posisi akurat lan amba saka bagean.

4. Sawise kulit rampung, lumahing bisa dipoles kanggo nambah tekstur lan estetika kursi.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

 Pabrik Kursi Kantor Kulit Imitasi

 SERTIFIKAT Kursi Kantor Kulit Imitasi

 

Kursi Kantor

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode