Kursi Meja Kulit Imitasi Kab

Kita minangka produsen profesional lan grosir kursi meja kulit palsu ing China. Kita nggunakake bahan kulit asli kanggo nggawe efek visual kursi sing luwih mewah. Ing wektu sing padha, kita menehi perhatian marang desain ergonomis saka kursi supaya pangguna bisa nikmati postur lungguh sing nyaman.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Meja Kulit Kab

1. Katrangan Kursi Meja Kulit Tiruan

Iki kursi meja kulit imitasi. Nggawe kursi sing cocog sing entuk keseimbangan alami lan menehi rasa lancar yaiku usaha para perancang. Ing masyarakat modern, kita nglampahi akeh wektu lungguh, supaya kursi nyaman lan ndhukung iku penting kanggo kesehatan lan kualitas urip. Nanging, akeh kursi tradisional sing ora dianggep ergonomis, nyebabake rasa ora nyaman lan kesel sawise digunakake kanthi suwe. Kanggo ngatasi iki, kita butuh kursi sing ngidini pangguna ngganti posisi kanthi gampang. Kursi kasebut kudu duwe fitur sing bisa diatur sing bisa disesuaikan karo kabutuhan lan karakteristik fisik pangguna. Banjur kursi ergonomis kulit adhedhasar ergonomis plus pengalaman mewah lan nyaman. Ayo regane kursi tambah. Ayo lingkungan kantor kita duwe unsur sing luwih sugih.

 

2. Detail Produk Kursi Meja Kulit Tiruan

Jeneng Produk: kursi meja kulit imitasi

​Material: kulit​

​Headrest: Headrest kanthi bentuk kontur

Mburi: Nampilake mburi munggah pangkat.

Kursi: Dhukungan cangkang jok plastik, Busa cetakan kanthi kapadhetan dhuwur tanpa bubuk+ Rampung kulit asli premium.

​Dasar: 350mm Aluminium Alloy

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 62*58*106-116cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 220PCS

 

 Kursi Meja Kulit Imitasi

 

3. Tes Kursi Meja Kulit Tiruan

Penguji bakal nggunakake peralatan khusus utawa nggawe simulasi ketahanan abrasi kain kursi, kayata goresan, gesekan lan korosi kimia. Tes kasebut mbantu netepake daya tahan lan ketahanan kain kanggo nyandhang lan nyuwek sajrone nggunakake lan ngresiki kanthi jangka panjang.

 

 Kursi Meja Kulit Imitasi

 

4. Cathetan produksi Kursi Meja Kulit Tiruan

1. Jahit crochet mbutuhake katrampilan sing dhuwur, lan operasi sing trampil bisa mesthekake yen jarum crochet mbentuk rantai sing stabil lan seragam ing permukaan kain.

2. Kanggo sawetara bahan, kayata kulit film, sampeyan bisa nggunakake wesi panas kanggo mbantu kulit, lan nggunakake panas kanggo mbantu materi pas karo lumahing perabot luwih apik.

3. Kanggo aksesoris sing kudu dilas, priksa jahitan welding kanggo mesthekake yen welding iku tenan.

 

 Pabrik Kursi Meja Kulit Imitasi

 SERTIFIKAT

 

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode