Kursi Kantor Kulit Coklat

Minangka produsen profesional lan supplier saka kursi kantor kulit coklat, kita setya nggawe produk kualitas dhuwur karo fitur reclining multi-fungsi, lan wis liwati sawetara tes standar internasional kanggo njamin kualitas.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Katrangan Kursi Kantor Kulit Coklat

Desain prasaja saka kursi kantor kulit coklat yaiku kursi kantor sing cocog karo tren estetika perabotan modern. Kursi kasebut dirancang kanggo mandhiri. Kita kabeh wis nindakake tes stabilitas ing macem-macem sudut. Miturut bobot standar, ndeleng stabilitas kursi. Apa bakal mbucal sadurunge lan sawise. Kita kudu mesthekake yen desain kursi kasebut aman. Ing wektu sing padha, spons asli kanthi daya tahan dhuwur njamin kenyamanan kursi. Lan isih bakal tetep kursi ing negara sing padha wiwit sawise sawetara taun. Kulit kualitas apik tenan bisa nggawe kursi aran dhuwur-mburi. Ing wektu sing padha, breathability saka kulit bisa mbantu kulit wong dadi luwih nyaman lan ora kroso sesak. Kabeh ing kabeh, iku kursi mewah lan konotatif.

 

2. Detail Produk Kursi Kantor Kulit Coklat

Jeneng Produk: kursi kantor kulit coklat

​Material: kulit​

​Mburi: Kapadhetan dhuwur dibentuk busa

Kursi: Dasar anti-slip kanggo kursi sing stabil.

​Dasar: 350mm Dasar aluminium sing kokoh kanggo awet.

Sandaran tangan: Sandaran tangan nilon

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 52*56*115-120cm kursi: 50*52mm mburi: 74*50mm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 220PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Coklat

 

3. Tes Kursi Kantor Kulit Coklat

Penguji bakal ngetrapake beban statis menyang kursi, mburi, sandaran tangan lan dhasar kursi sajrone wektu tartamtu. Tes beban statis digunakake kanggo simulasi kahanan karyawan sing lungguh ing kursi suwene suwe kanggo verifikasi stabilitas lan daya tahan kursi sajrone nggunakake jangka panjang.​

 

4.​ Cathetan Produksi Kursi Kantor Kulit Coklat

1. Priksa manawa sampeyan nggunakake cetakan utawa gambar sing tepat kanggo ngethok kulit asli

2. Gunakake jahitan sing berkualitas lan metode jahitan sing cocog

3. Priksa manawa prabot kasebut stabil lan awet, ora gampang cacat utawa rusak.

4. Sawise kulit rampung, tetep nyenyet sing cocog.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode