Kursi Kantor Kulit Ireng

Spesialisasi ing produksi kursi kantor kulit ireng sing berkualitas, produk kita wis lulus sawetara tes standar internasional, kanthi desain reclining multi-fungsi lan kualitas sing bisa dipercaya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Kantor

1. Katrangan Kursi Kantor Kulit Ireng

Iki kursi kantor kulit ireng. Kursi kulit kudu ngliwati sawetara langkah proses sing rumit lan syarat kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas produk lan umur dawa. Kanggo nambah kenyamanan, supaya kursi kantor nyukupi kabutuhan kesehatan masarakat. Kita ketat banget babagan kualitas spons, lan kekerasan, Kapadhetan, lan elastisitas spons kudu konsisten. Spons kudu cocog karo tekanan awak manungsa lan duwe rasa elastis sing apik. Kanggo kursi sing apik, malah aksesoris kaya gembong penting banget. Kita kabeh nggunakake gembong pu bisu. Iku luwih Gamelan kanggo nggunakake. Lan ora bakal ngganggu staf ing sekitar sampeyan. Dadi, kursi sing apik mbutuhake kabeh aksesoris supaya bisa digunakake. Bebarengan nyukupi kabutuhan awak manungsa.

 

2. Detail Produk Kursi Kantor Kulit Ireng

Jeneng Produk: kursi kantor kulit ireng

​Material: kulit​

​Headrest: Nyaman headrest

Mburi: Sandaran ergonomis kanggo kenyamanan optimal.

Kursi: Cangkang kursi plastik Cut-out Coccyx kanggo relief balung buntut.

​Basis: 350mm basis alloy aluminium kanggo dhukungan sing dipercaya.

Sandaran tangan: Sandaran tangan independen berbentuk T, sandaran tangan empuk paduan aluminium

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 73*62*110-120cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 228PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Ireng

 

3. Tes Kursi Kantor Kulit Ireng

Sajrone aplikasi beban, panguji kanthi teliti mirsani kursi kanggo tandha-tandha deformasi, retak utawa longgar. Yen kursi ora bisa nahan beban nganti pecah utawa rusak, kursi kasebut bakal gagal tes lan dianggep ora cocog.

 

 Kursi Kantor Kulit Ireng

 

4.​ Cathetan Produksi Kursi Kantor Kulit Ireng

1. Motong nggunakake alat ukur lan instrumen profesional kanggo mesthekake yen data kasebut akurat.

2. Gunakake jahitan sing cocog ing macem-macem bagean. Dijamin cepet

3. Miturut desain lan struktur kursi, nemtokake urutan perakitan sing cukup.

4. Sadurungé dikuliti, lumahing prabot kudu diolah dhisik supaya permukaané alus.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

 Pabrik Kursi Kantor Kulit Ireng

 SERTIFIKAT

 

Kursi Kantor Kulit Kab

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode