Kulit Kursi Kantor paling apik

Minangka pabrikan lan grosir kulit kursi kantor sing paling apik, kita utamane fokus ing bahan kulit, nandheske ergonomis lan kenyamanan kursi. Gaya desain ditondoi kanthi kesederhanaan modern, menehi perhatian marang rincian produk lan pencocokan sakabèhé. produk kita banget biaya-efektif.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Katrangan Kulit Kursi Kantor Paling Apik

Iki kulit kursi kantor sing paling apik. Kursi kulit asring kasedhiya ing macem-macem warna lan desain, ngidini konsumen milih gaya sing paling cocog karo pilihan pribadi lan gaya omah. Aksesoris hardware kursi biasane ana ing permukaan furnitur utawa katon ing udhara, mbutuhake perawatan anti-karat tartamtu ing permukaan kanggo nyegah karat lan karat. Aksesori perangkat keras kudu bisa nyambungake macem-macem bagean perabot kanthi kuat kanggo njamin kekuwatan lan stabilitas struktur perabot. Ing wektu sing padha, cara sambungan aksesoris plastik kudu mantep lan dipercaya kanggo mesthekake firmness lan stabilitas struktur kursi. Utamane, sandaran kursi digawe saka bagean plastik. Dadi cepet bakul iki minangka kombinasi saka sawetara bagean plastik sing kuwat banget. Tes kelelahan sing bola-bali mbuktekake kacepetan lan umur layanan backrest. Kinerja kasebut ngluwihi bahan lan kerajinan tradisional.

 

2. Detail Produk Kulit Kursi Kantor Paling Apik

Jeneng Produk: kulit kursi kantor paling apik

​Material: kulit​

​Headrest: Headrest internal kanggo kenyamanan

Mburi: Bentuk anatomis kanggo keselarasan sing tepat.

Kursi: Bantal permukaan sing alus lan alus.

Dasar: Sikil paduan aluminium dirancang kanggo nglengkapi setelan kantor.

Sandaran tangan: Desain siji-potongan kanggo sandaran tangan lan bantal kursi, nyedhiyakake pas khusus.

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 72*60*106-116cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 250PCS

 

 Kulit Kursi Kantor paling apik

 

3. Tes Kulit Kursi Kantor Paling Apik

Pengujian daya tahan dirancang kanggo nyimulasi kinerja komponen plastik sajrone panggunaan suwe lan panggunaan bola-bali. Testers tundhuk bagean plastik kanggo bola-bali akeh lan manipulasi kanggo ngira-ngira carane padha nindakake ing syarat-syarat kekiatan.

 

 Kulit Kursi Kantor paling apik

 

4. Cathetan produksi Kulit Kursi Kantor Paling Apik

1. Nalika nggawe rencana pemotongan, cukup ngatur tata letak bagean perabot kanggo nyilikake sampah lan sampah.

2. Sakdurunge noleh, angkat posisi jarum mesin jahit supaya mesin jahit mandheg rada adoh saka posisi putar.

3. Nalika milih bahan kemasan, coba pilih bahan sing bisa didaur ulang lan ramah lingkungan kanggo nyuda pengaruhe marang lingkungan.

4. Yen sawetara paku bedhil sing dibutuhake ora ana sajrone proses kulit, bisa nyebabake kulit dadi lemes.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

 Kulit Kursi Kantor paling apik

 SERTIFIKAT Kulit Kursi Kantor Paling Apik

 

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode