Kursi Kantor Kulit Eksekutif paling apik

Minangka produsen lan grosir kursi kantor kulit eksekutif paling apik, kita utamané fokus ing bahan kulit, nandheske ergonomics lan comfort saka kursi, karo gaya desain modern lan prasaja, mbayar manungsa waé kanggo rincian produk lan cocog sakabèhé. prices produk kita Highly biaya-efektif.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Kantor Kulit Eksekutif Kab

1. Katrangan Kursi Kantor Kulit Eksekutif Paling Apik

Iki kursi kantor kulit eksekutif sing paling apik. Kilap lan tekstur alus saka kursi kantor kulit nggawe kabeh lingkungan kantor katon luwih maju. Asring dianggep minangka kualitas dhuwur lan premium. Desain asring klasik lan langgeng, lan bisa digunakake kanthi macem-macem gaya kantor. Antarane kuwalitas kursi liyane, kualitas aksesoris hardware luwih inti. Amarga umume fungsi kursi diwujudake liwat hardware. Utamane sasis kursi. Kajaba kanggo bagean kontrol ing loro-lorone. Piranti miring paling inti. Iki ngidini kursi kanggo ngapusi mudhun lan mandheg ing sudhut sing beda. Uga bisa cepet bali kursi kanggo kondisi apa. Ngidini manajer supaya gampang ngatasi tekanan kerja ing macem-macem negara. Kenyamanan kursi kantor kulit didhukung dening spons. Tanpa kinerja daya tahan sing dhuwur, kursi angel ngerteni makna ergonomis sing sejatine.

 

2. Detail Produk Kursi Kantor Kulit Eksekutif Paling apik

Jeneng Produk: kursi kantor kulit eksekutif paling apik

​Material: kulit​

​Headrest: Headrest kanggo dhukungan sirah sing optimal

​Mburi: Bisa diiringake lan diratakake, kanthi sandaran sing kandel

Kursi: Kontur tirus kanggo sirkulasi getih sing dioptimalake lan nyuda ketegangan sikil.

​Dasar: 350mm Aluminium Alloy

Sandaran tangan: Sandaran tangan tertutup karo sakelar kontrol

Lift gas: BIFMA lulus 100mm Kelas 3

Roda: BIFMA liwat kastor PU 60mm

​Mekanisme: Mekanisme logam multi-fungsi kelas 5, bisa diiringake maju 3 derajat (mode kerja).

​Ukuran: 75*65*108-118cm​  

Packing: 1pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 186PCS

 

 Kursi Kantor Kulit Eksekutif paling apik

 

3. Tes Kursi Kantor Kulit Eksekutif Paling Apik

Sajrone tes angkat gas, panguji bakal ngetrapake beban tartamtu ing kursi kanggo nyimulake kahanan karyawan sing lungguh ing kursi. Tes beban dirancang kanggo ngevaluasi stabilitas lan linuwih rod udara nalika kena beban sing wis ditemtokake.

 

 Kursi Kantor Kulit Eksekutif paling apik

 

4. Cathetan produksi Kursi Kantor Kulit Eksekutif Paling apik

1. Sadurunge lan sawise nggunakake piso, manawa kanggo ngresiki. Ngusap lumahing piso nganggo kain resik utawa handuk kertas supaya ora bledug lan noda.

2. Jinis kursi utawa posisi sing beda-beda mbutuhake katrampilan ngowahi jahitan sing beda.

3. Utamane kanggo kursi kanthi syarat imbangan, perlu kanggo mesthekake yen panginstalan dhasar lan bagean sing ndhukung seimbang,

4. Ing pinggir kursi, utamane pinggir sing mlengkung, gunakake alat panas kanggo nyawiji pinggiran kulit supaya tetep ayu.

5. Priksa kanthi ketat saben proses.

 

 Kursi Kantor Kulit Eksekutif paling apik

 SERTIFIKAT Kursi Kantor Kulit Eksekutif paling apik

 

Kursi Kantor Kulit Kab

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode