Kursi Ruang Konferensi Kulit

Minangka produsen lan grosir kursi ruang konferensi kulit ing China, kita wis ngluncurake kursi konferensi sing digawe saka bahan kulit, sing nambah atmosfer mewah ing ruang konferensi, menehi perhatian marang desain kursi ergonomis, lan nyedhiyakake pengalaman konferensi sing nyaman.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kursi Kamar Kulit

1. Katrangan Kursi Ruang Konferensi Kulit

Iki kursi ruang konferensi kulit. Dhukungan kursi konferensi uga minangka faktor sing ora bisa diabaikan. Kursi konferensi sing apik kudu bisa ndhukung kurva alami saka utomo karyawan lan nyegah spine saka mlengkung utawa twisting, saéngga nyuda tekanan ing mburi. Materi lan pabrik kursi konferensi uga kudu selaras karo prinsip perlindungan lingkungan. Tanggung jawab perusahaan modern lan keprihatinan sosial kanggo milih bahan sing ramah lingkungan lan cara produksi sing lestari kanggo nyuda dampak lingkungan. Werna rapat bisa duwe macem-macem pilihan. Werna kursi konferensi sing luwih sugih bisa dicocogake karo lingkungan sing beda. Ruang patemon saiki akeh tema. Kursi kulit kanthi warna sing beda bisa dicocogake karo tema sing beda.

 

2. Detail Produk Kursi Ruang Konferensi Kulit

Jeneng Produk: kursi ruang konferensi kulit

​Material: kulit​

Wangun: Sandaran punggung sing bentuke anatomi nyedhiyakake dhukungan lumbar sing apik banget. Cangkang njero lan berlapis ABS bermutu tinggi ireng  

Rak: Dibangun saka baja, rak dilapisi permukaan krom sing dipoles.

Sandaran tangan: Bingkai Aluminium Alloy kanthi umpluk cetakan kapadhetan dhuwur.

​Ukuran: 65*56*105​

Packing: 2pcs/1ctn, packing kuwat 5 lapisan kothak karton karo kothak umpluk.

Jumlah ing 40HQ: 550PCS

 

 Kursi Ruang Konferensi Kulit

 

3. Tes Kursi Ruang Konferensi Kulit

Penguji mriksa bagean lan rakitan sing diwenehake kanggo kelengkapan lan pas. Nalika dirakit, kabeh bagean sing diwenehake kudu utuh lan cocog karo sing dituduhake ing pandhuan perakitan.

 

 Kursi Ruang Konferensi Kulit

 

4. Catatan produksi Kursi Ruang Konferensi Kulit

1. Nalika nindakake jahitan crimping, operasi kudu tepat kanggo mesthekake yen posisi crimping akurat, pola cetha, lan panyimpangan utawa garis miring sing nyingkiri.

2. Biasane sampeyan bisa ngrasakake sesak materi adhedhasar pengalaman, utawa sampeyan bisa mencet kulit kanthi alon-alon nganggo driji kanggo ngrasakake ketegangan.

3. Nganggo peralatan pangolahan CNC majeng kanggo njamin akurasi pangolahan lan konsistensi pigura hardware.

 

 Kursi Ruang Konferensi Kulit

 CE

 

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Verifikasi Kode