BABAGAN AWAKE DHEWE

Perusahaan kita duwe pengalaman 15 taun ing produksi kursi kantor. Ing dina awal, kita utamané nindakake OEM, spesialisasine ing Processing kanggo sawetara merek amba ing ngarep lan luar negeri. Kerajinan kita lan nguber kualitas sing paling apik wis narik minat lan dhukungan para pamilik merek. Sejumlah akeh pesenan permintaan dhuwur standar nambah kapasitas produksi ing wektu sing cendhak. Kita miwiti karo bengkel luwih saka 1000 meter persegi. Nganti saiki, wis ngluwihi 20.000 meter persegi. Kapasitas lan efisiensi produksi wis saya tambah akeh. Produk kami kalebu kursi manajer profesional, kursi staf, kursi rapat, kursi pengunjung lan kursi kantor liyane. Utamane seri kursi kantor kulit sing disenengi para pelanggan saka kabeh ndonya. Saiki kita wis miwiti kanggo operate merek kita dhewe tanglin lan linkyou, lan produk kita dipanggonke ing tengah lan dhuwur mburi. Keperluan kualitas kita cocog karo merek baris pertama internasional.