Peralatan Produksi

Minangka produsen kursi kantor kulit, kita duwe rong mesin pemotong digital. 50 mesin jahit, luwih saka 150 bedhil paku. 10 mesin injeksi ngecor, 7 mesin punching, 3 lathes. 5 mesin welding laser. 2 pipa bender.

 

Kursi kantor kulit kita diekspor menyang sak ndonya. Ing Amerika Utara, volume dodolan kita ngluwihi 10.000 potong saben taun, lan ing Eropa, produk kita uga ngluwihi 7.000 potong. Kajaba iku, ing rong taun kepungkur, produk kita wis dikembangake kanthi cepet ing Asia Tenggara, India, lan Timur Tengah. Sawetara negara diwakili sacara eksklusif dening distributor.