Sertifikat kita

Kursi kantor kulit kita didol ing saindenging jagad lan ditampa dening macem-macem negara lan wilayah. Iki amarga kita wis ngetutake standar produk lan standar internasional saka macem-macem negara. Manajemen produksi kita sesuai karo sistem manajemen mutu ISO9001DE lan wis lulus sertifikasi, uga sistem manajemen lingkungan ISO14001. Produk sing gegandhengan kita wis lulus tes standar produk BIFMA lan EN1335, UL. Iki nyukupi syarat sing cocog ing pasar Eropa lan Amerika kanggo kualitas, safety lan kenyamanan kursi kantor. Ing wektu sing padha, spons lan kain uga ngliwati syarat kinerja geni sing cocog.